• Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

C O N T A C T

Mail mij op info@houseofmadu.nl of neem contact op via het contactformulier.

House of Madu is een studio voor interieuradvies en verkoopstyling. Gevestigd in Wateringen, Westland maar werkt landelijk. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

@2016 by House of Madu

interieuradvies wateringen, interieuradvies westland,interieuradvies naaldwijk, interieuradvies 's-gravenzande, interieuradvies de lier, interieuradvies delft, interieuradvies den haag,interieuradvies leiden,interieuradvies amsterdam, interieuradvies zuid holland

Verkoopstyling

De eerste indruk van huizenzoekers is het meest belangrijk. In de meeste gevallen klikt iemand direct weg als de eerste indruk van de woning niet past bij de wensen. Het is dus extra belangrijk dat jouw woning er op de foto's online al goed, ruimtelijk en neutraal uitziet.  

 

W A A R D E   V A N   D E   W O N I N G 

Het komt vaak voor dat mensen al gauw duizenden euro's zakken in prijs. Laat mij jouw woning aanpakken en de mooie punten weer in de spotlights zetten. Zo zullen de potentiële kopers de waarde van de woning zien en is het zakken in de prijs wellicht helemaal niet nodig!

K E N N I S M A K I N G

Samen lopen we door de woning heen en bekijken we de ruimtes. We bespreken de mogelijkheden. Ik noteer wat de woning nodig heeft en na het kennismakingsgesprek maak ik een offerte op maat. Na goedkeuring van deze offerte en na ontvangen van een aanbetaling ontvang je een lijstje met tips voor de voorbereiding (denk bijvoorbeeld aan schilderen, opknapklusjes of spullen tijdelijk opslaan). Indien dit door de bewoners zelf aangepakt wordt, scheelt dit tijd op de stylingsdag en dus kosten. Ik vraag indien gewenst een vrijblijvende offerte aan voor klus- of schilderwerk. 
 

Kosten kennismaking:  Gratis binnen het Westland. Buiten deze gebieden geldt een kilometervergoeding van € 0,28 per kilometer. 

verkoopstyling wateringen, verkoopstyling westland, verkoopstyling  naaldwijk, verkoopstyling 's-gravenzande, iverkoopstyling de lier, verkoopstyling delft, verkoopstyling den haag,verkoopstyling leiden,verkoopstyling amsterdam, verkoopstyling zuid holland

R E S T Y L I N G 

De restyling vindt in principe plaats in 1 dag (afhankelijk van het voorwerk wat al is gedaan door de bewoners zelf).  Indien de huidige meubels prima zijn maak ik daarvan gebruik om zo kosten te besparen. In sommige gevallen adviseer ik om de oude meubels weg te halen en nieuwe daarvoor in de plaats te zetten (door House of Madu geregeld)  om de verkoop te bevorderen. In de meeste gevallen zal ik ook wat accessoires aan de ruimte toe moeten voegen. 

 

 

F O T O  R E P O R T A G E

Ik kan naast een restyling ook een fotoreportage verzorgen, zodat je op Funda een perfecte indruk kunt achterlaten. Potentiële kopers klikken maar één keer op een woning, dus een eerste indruk moet fantastisch zijn!

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende kennismakingsgesprek? Neem contact op of plan direct een afspraak in op de kalender..