• Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

C O N T A C T

Mail mij op info@houseofmadu.nl of neem contact op via het contactformulier.

House of Madu is een studio voor interieuradvies en verkoopstyling. Gevestigd in Wateringen, Westland maar werkt landelijk. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

@2016 by House of Madu

interieuradvies wateringen, interieuradvies westland,interieuradvies naaldwijk, interieuradvies 's-gravenzande, interieuradvies de lier, interieuradvies delft, interieuradvies den haag,interieuradvies leiden,interieuradvies amsterdam, interieuradvies zuid holland

F.A.Q.

01

 

In welke stijl werkt House of Madu?

 

Bij House of Madu kun je terecht voor de wat modernere woonstijlen. Deze zijn onder te verdelen in basic, industrieel, vintage, Scandinavisch, design en werelds. Ik kan me houden aan één bepaalde stijl, maar ik vind het ook leuk om verschillende stijlen met elkaar te combineren. 

 

Een tijdloze uitstraling is erg belangrijk en daarnaast moet het echt op maat gemaakt zijn, dus passend bij jouw smaak en persoonlijkheid. 

 

02

 

Ik wil meer weten over verkoopsyling of interieuradvies, hoe pak ik dat aan? 

 

Je kunt mij altijd bereiken via e-mail (info@houseofmadu.nl) of telefoon +31- 611953470.  Ook kun je via bovenstaand contactformulier contact opnemen. Ik probeer je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

03

 

Kan ik mij voorbereiden op een interieuradvies? 

 

Je kunt je alvast voorbereiden op een advies door zelf wat afbeeldingen te zoeken van sferen die je mooi vindt. Gebruik hiervoor magazines of kijk eens op Pinterest. Dit is een gratis platform waarop je wereldwijd afbeeldingen kunt vinden en inspiratie op kunt doen. Dit bord kun je later ook met House of Madu delen zodat ik precies zie wat je mooi vindt. 

04

Wat is het voordeel van werken met House of Madu?

 

Je kunt natuurlijk naar een interieurwinkel stappen en daar gratis advies ontvangen. Houdt er dan wel rekening mee dat zij selectief zijn in hun meubelplan. Zij werken vaak alleen met hun eigen meubels, want zij willen hun eigen collectie graag aan je verkopen. Veel andere stylisten werken ook met een vaste meubelleverancier. House of Madu gebruikt producten van over de gehele wereld indien nodig. Ik kijk echt naar jullie wensen en daar pas ik mijn meubelplan op aan.

 

Daarnaast kijk ik ook goed naar de ruimte zelf. Ik kom bij je thuis en kijk naar het lichtinval en de functie van de ruimte, maar ook naar jullie hobbies, sporten en gezinssituatie. Wil je een oud meubelstuk meenemen? Ook dat is geen probleem.

05

 

Waar wordt het advies gegeven? 

 

Ik kom graag bij jou thuis, zodat ik de ruimte direct goed kan observeren

06

 

Hoe werkt de betaling bij verkoopstyling en interieuradvies? 

 

Voordat we beginnen met het traject maak ik een offerte die je schriftelijk goedkeurt. Interieuradvies wordt altijd achteraf gefactureerd en dient binnen 14 dagen betaald te worden. Bij grote opdrachten en zakelijke opdrachten hanteer ik een aanbetaling (30 / 70). De geadvisereerde producten worden altijd vooruit betaald voordat deze worden besteld. Verkoopstyling projecten worden ook altijd vooraf betaald.

07

 

Krijg ik een bevestiging van mijn aanvaag? 

Indien je binnen een week geen bevestiging krijgt na het sturen van een aanvraag, dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan. Ik zal altijd contact met je opnemen voordat ik bij je langskom.

08

 

Kan ik mijn advies annuleren?

 

Annuleren kan tot het moment dat je de offerte goedkeurt. Ik ga daarna aan de slag met het plan en de uren zijn dan al speciaal voor jou gemaakt. 

09

 

In welk stadium van mijn renovatie of verhuizing kan ik je het beste benaderen? 

 

Hoe vroeger, hoe beter. Ik wil het interieur graag helemaal op elkaar afstemmen zodat we een mooi, rustig geheel kunnen gaan vormen. De vloer is bijvoorbeeld al een ontzettend belangrijk onderwerp in de ruimte en kan erg bepalend zijn voor de rest van jouw interieur.