• Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

C O N T A C T

Mail mij op info@houseofmadu.nl of neem contact op via het contactformulier.

House of Madu is een studio voor interieuradvies en verkoopstyling. Gevestigd in Wateringen, Westland maar werkt landelijk. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

@2016 by House of Madu

interieuradvies wateringen, interieuradvies westland,interieuradvies naaldwijk, interieuradvies 's-gravenzande, interieuradvies de lier, interieuradvies delft, interieuradvies den haag,interieuradvies leiden,interieuradvies amsterdam, interieuradvies zuid holland

Te gekke samenwerking Ikea met...

June 23, 2016

 

Na het nieuws van de samenwerking met onze eigen Piet Hein Eek, komt Ikea met nog een fantastische onthulling; Ikea gaat de samenwerking aan met de populaire merken HAY en Tom Dixon. 

 

De collectie zal bestaan uit meubels, verlichting, accessoires en textiel. Ik weet niet hoe het met jou staat, maar ik kan niet wachten. 

 

 

HAY

Voor wie HAY niet kent: HAY is een Deens merk dat bekend staat om zijn eenvoudige, vrolijke ontwerpen, Denk je aan een Scandinavisch merk dan denk je aan HAY. Menig Scandinavisch designliefhebber heeft een HAY in huis staan. Maar wanneer je design in je beschrijving hebt staan, betaal je daar ook voor. Met de samenwerking met Ikea proberen zij de collectie  toegankelijk te maken voor alle mensen. Dus ook voor jou en mij.  Ikea wil daarnaast met HAY de toekomst van het Scandinavisch design verkennen.  

 

De eerste foto's zien er al veelbelovend uit. De blauwe boodschappentas hebben ze aangepakt en de minimalistische ontwerpen van de meubels... om van te smullen. 

 

Ik ben ontzettend benieuwd naar de collectie van Ikea en HAY.

 

 

Tom Dixon

Wie kent de bekende koperkleuren bollampen van Tom Dixon niet? Samen met Ikea ontwerpen zij een vernieuwende collectie meubels en woonoplossingen voor de kleinere leefruimtes. Want kleiner wonen is een steeds groter wordende trend, zeker in ons dichtbevolkte eigen land. Tom Dixon vertelt: “Mensen creëren, ontwikkelen en consumeren op een andere manier dan vroeger. Meubels zijn daar nog niet altijd op aangepast en daarom is dit een geweldig moment om daarmee te experimenteren. We focussen ons nu op zitoplossingen. Dat lijkt simpel, maar zal veel invloed hebben op toekomstig design.”

 

 

Trend

We worden ons er steeds meer van bewust hoe vaak we op een dag bezig zijn met onze telefoon, en tablets. Ik denk stiekem dat Ikea hier ook mee bezig is en hier misschien wel een klein stokje voor wil steken. Zij willen de interactie en gezelligheid in de woonkamer terugbrengen.  Zou het niet te gek zijn als dat zou lukken?

 

 

 

Links: Het nieuwe design gemaakt voor de iconische FRAKTA tas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

We kunnen de collectie verwachten in augustus 2017.

 

Ik houd je op de hoogte!.

 

 

 

- Stephanie -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

June 21, 2016

September 1, 2015

February 9, 2015

January 14, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags