• Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

C O N T A C T

Mail mij op info@houseofmadu.nl of neem contact op via het contactformulier.

House of Madu is een studio voor interieuradvies en verkoopstyling. Gevestigd in Wateringen, Westland maar werkt landelijk. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

@2016 by House of Madu

interieuradvies wateringen, interieuradvies westland,interieuradvies naaldwijk, interieuradvies 's-gravenzande, interieuradvies de lier, interieuradvies delft, interieuradvies den haag,interieuradvies leiden,interieuradvies amsterdam, interieuradvies zuid holland

Verkoopstyling

June 21, 2016

 

Het is alweer een aantal weken geleden, maar ik heb in april mijn cursus verkoopstyling bij House of KIKI afgerond. Met een certificaat op zak kan ik aan de slag als gecertificeerd verkoopstyliste, wat dus betekent dat ik bij huizen die te koop komen te staan eerst een goed rondje door de woning maak om deze zo in te richten dat deze neutraal is voor een zo groot mogelijke doelgroep.

 

Eerste blik

Wist je dat veel mensen wegklikken als de eerste paar foto's op Funda niet bevallen? Een grote groep daarvan geeft de woning geen tweede kans. De eerste indruk is dus ontzettend belangrijk! 

 

 

Neutraliseren

Veel mensen wonen al jaren in hun woning en hebben geen objectieve kijk meer op hun huis. Ik kom een middagje langs om de woning verkoopklaar te maken. Ik maak gebruik van de huidige meubels en plaats daar indien nodig een aantal accessoires bij. Een lege woning vul ik met de juiste materialen en meubels zodat het huis laat zien wat de mogelijkheden zijn. 

 

Ik haal de producten die ik in de woning plaats daarna ook niet meer op. Zo is het huis nog net zo mooi als op de foto's als er potentiële kopers langs komen. 

 

Bel je me als je jouw woning gaat verkopen? Ik kom graag bij je langs!

 

 

House of Kiki

House of KIKI is een door het CRKBO geregistreerd opleidingscentrum. En tevens erkend door de NVM en het UWV.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

June 21, 2016

September 1, 2015

February 9, 2015

January 14, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags