• Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

C O N T A C T

Mail mij op info@houseofmadu.nl of neem contact op via het contactformulier.

House of Madu is een studio voor interieuradvies en verkoopstyling. Gevestigd in Wateringen, Westland maar werkt landelijk. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

@2016 by House of Madu

interieuradvies wateringen, interieuradvies westland,interieuradvies naaldwijk, interieuradvies 's-gravenzande, interieuradvies de lier, interieuradvies delft, interieuradvies den haag,interieuradvies leiden,interieuradvies amsterdam, interieuradvies zuid holland

De showloods gaat sluiten

January 13, 2016

De showloods van House of Madu in Wateringen gaat sluiten. Zaterdag 6 februari is de laatste openingsdag en ben je van harte welkom om alle producten voor de laatste keer in het echt te bekijken en met korting aan te schaffen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar waarom sluiten?
Dat idee kwam eigenlijk op door de pop up shop in Naaldwijk. Ik merkte na een aantal weken dat een fysieke winkel hebben niet echt goed bij me past (het is maar goed dat het een tijdelijke winkel was) en dat ik ook begon te twijfelen over het hebben van de webshop. Hoewel ik het idee had dat ik het goed deed haalde ik er niet de (creatieve) voldoening uit als dat ik van tevoren eruit dacht te halen. 

 

 

Ik kwam erachter dat ik nog liever mensen wil adviseren. Half september besloot ik me daar vanaf heden vooral op te gaan richten en heb ik me ingeschreven bij de Vogue Akademie in Amsterdam voor de cursus Interieurstyling B en Horecastyling. In april volgt de cursus Verkooppstyling.

 

 

 

 

Assortiment

Ik vind het hebben van een webshop nog steeds erg leuk, dus daar doe ik nog geen afstand van. Wel zal ik het assortiment gaan verkleinen, zodat ik meer tijd kan besteden aan interieuradvies. 

Maar met minder producten is het lastig de showloods op te vullen. En daarnaast zijn alleen de 4 uurtjes op de zaterdag nog over, omdat mijn woensdag-openingsdag nu een schooldag is geworden.

Vandaar mijn beslissing om de showloods te sluiten. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik erg uitkijk naar een extra weekenddag, wat fijn!

 

 

Ik zou het erg leuk vinden als je op zaterdag 6 februari een laatste keer langskomt in de Showloods! De loods is open van 10.00 - 14.00 uur.
 

 


- Stephanie - p.s. De loods staat te koop bij Rijnpoort Makelaars..

 

 
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

June 21, 2016

September 1, 2015

February 9, 2015

January 14, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags