• Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

C O N T A C T

Mail mij op info@houseofmadu.nl of neem contact op via het contactformulier.

House of Madu is een studio voor interieuradvies en verkoopstyling. Gevestigd in Wateringen, Westland maar werkt landelijk. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

@2016 by House of Madu

interieuradvies wateringen, interieuradvies westland,interieuradvies naaldwijk, interieuradvies 's-gravenzande, interieuradvies de lier, interieuradvies delft, interieuradvies den haag,interieuradvies leiden,interieuradvies amsterdam, interieuradvies zuid holland

Een nieuw avontuur

September 1, 2015

Ik spring weleens in het diepe en vind dan gewoon dat ik iets moet doen ongeacht de consequenties. Want alleen als je in het diepe springt zie je de onderwaterwereld. Een wereld waar je je boven water niks van voor kunt stellen.

 


 

 

Pop up shop wedstrijd

Het is inmiddels alweer 6 weken geleden dat ik meedeed aan een wedstrijd voor een pop up shop in winkelcentrum de Tuinen in Naaldwijk. Ik vond de advertentie van de wedstrijd in de regionale krant (die ik trouwens eigenlijk nooit lees, het moest blijkbaar zo zijn) en besloot mee te doen. Ik won de wedstrijd en binnen 2 weken had mijn leventje dus ineens een andere wending gekregen. Ik moest als een speer alles gereed maken want op 19 augustus moest de pop up shop openen. Ik had dus precies 5 dagen de tijd een leeg (maar dan ook echt leeg) winkelpand om te toveren tot kleine, stadse jungle. 

Zoals dat meestal het geval is bij leuke dingen, is de eerste maand voorbij gevlogen. De shop is straks alweer voorbij voordat ik het goed en wel door heb. 2 maanden geleden had ik nooit gedacht dat ik een pop up shop zou hebben in een winkelcentrum. Maar dat is misschien ook wel het leuke aan het leven. Het ploselinge besef dat je leeft en dat alles in een keer anders kan zijn. En wanneer je dan even uit je comfortzone bent, zie je dingen ook ineens anders.

 

 

 

Nieuwe perspectieven
Tja, ik spring weleens in het diepe en vind dan gewoon dat ik iets moet doen ongeacht de consequenties. Want alleen als je in het diepe springt zie je de onderwaterwereld. Een wereld waar je je boven water niks van voor kunt stellen. En eenmaal onderwater zie je dingen soms heel anders of misschien wel heel helder. Zo ben ik eens goed gaan nadenken over 2016. Wat wil ik met de online shop, wat wil ik met de showloods, wat wil ik met interieuradvies, wat wil ik met mijn persoonlijke leven en wat ik wil nog leren. Vorige week besloot ik me in te schrijven voor 2 nieuwe cursussen. Ik weet al redelijk wat van het interieuradviseringsvak, maar er valt nog genoeg te leren. Vanaf woensdag leer ik meer over horecastyling en de creatieve kant van het stylingsvak. Ontzettend veel zin in.

 

 

 

 

Kom je langs in de pop up shop in Naaldwijk (Winkelcentrum de Tuinen)?

 

- Stephanie - 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

June 21, 2016

September 1, 2015

February 9, 2015

January 14, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags