• Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

C O N T A C T

Mail mij op info@houseofmadu.nl of neem contact op via het contactformulier.

House of Madu is een studio voor interieuradvies en verkoopstyling. Gevestigd in Wateringen, Westland maar werkt landelijk. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

@2016 by House of Madu

interieuradvies wateringen, interieuradvies westland,interieuradvies naaldwijk, interieuradvies 's-gravenzande, interieuradvies de lier, interieuradvies delft, interieuradvies den haag,interieuradvies leiden,interieuradvies amsterdam, interieuradvies zuid holland

Een heleboel nieuwe producten bij House of Madu

May 8, 2015

UPDATE: De shop van House of Madu is gesloten.

 

 

 

Regelmatig heb ik periodes waarin ik zoek naar nieuwe producten voor de shop van House of Madu. Dat was ook de afgelopen aantal weken zo. De zoektocht was zeker geslaagd, want er zijn maar liefst 5 nieuwe merken aan de collectie toegevoegd.

 

 

Kiem - Way of Life 

 

Kiem Way of Life is een label dat wordt gerund door Bart en Rieneke. Na een tijdje in Denemarken gewoond te hebben ontstond de liefde voor Scandinavisch Design. Eenmaal terug in Nederland bedachten zij een concept met producten die het verhaal van een reiziger vertellen op zijn tocht van Nederland naar de Scandinavische landschappen. De producten varieren van theedoeken, handdoeken, keukenschorten, pannenlappen, plaids en kussens. 

 

Alle producten worden gemaakt door ervaren professionals die liefde hebben voor de materialen. De theedoeken zijn gemaakt van 100% ecologisch katoen. 

 

 

 

 

 

 

 

Depeapa

Een Spaans, klein label met vrolijke posters, kussenhoezen en tote bags die nu ook online te vinden zijn. Owner van het label Depeapa is Veronica. Zij ontwerpt en produceert alle producten zelf in Spanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van Tjalle en Jasper

Van Tjalle en Jasper zijn echte meubelmakers. Zij volgen de trends en houden van kwaliteit. Het duo is al van jongs af aan bevriend en zijn opgegroeid in Bavel, Brabant. Na opleidingen tot industrieel ontwerper en ambachtelijk meubelmaken hebben zij in 2012 besloten samen aan een meubellijn te beginnen om zo uiteindelijk ook prachtige lampen te ontwerpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studio Stationery

Ook nieuw bij House of Madu is de categorie stationery. Dit zijn kleine artikelen die je kunt gebruiken voor schrijven. Hieronder vallen kaartjes, potloden, schriftjes en stempels. Studio Stationery is een creatief merk met te gekke kaartjes met bijzondere teksten waar je mensen zeker mee zult verrassen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

June 21, 2016

September 1, 2015

February 9, 2015

January 14, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags