• Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

C O N T A C T

Mail mij op info@houseofmadu.nl of neem contact op via het contactformulier.

House of Madu is een studio voor interieuradvies en verkoopstyling. Gevestigd in Wateringen, Westland maar werkt landelijk. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

@2016 by House of Madu

interieuradvies wateringen, interieuradvies westland,interieuradvies naaldwijk, interieuradvies 's-gravenzande, interieuradvies de lier, interieuradvies delft, interieuradvies den haag,interieuradvies leiden,interieuradvies amsterdam, interieuradvies zuid holland

Palm & Woods van Cole & Son

April 9, 2015

Wat ik nu heel graag met jullie wil delen is mijn liefde voor het behang van Cole & Son, een van mijn favoriete merken op het gebied van wandbekleding. Het in 1875 in Londen opgerichte merk ontwerpt prachtige behangdessins en heeft inmiddels een ontzetten

 

 

Palm en Woods van Cole & Son

Een van mijn favoriete merken op het gebied van wandbekleding is Cole & Son. Het in 1875 in Londen opgerichte merk ontwerpt prachtige behangdessins en heeft inmiddels een ontzettend grote collectie opgebouwd met te gekke prints die goed toe te passen zijn in woonkamers, hallen en slaapkamers. 

Prints op de muur
Een print op de muur is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt wanneer je je huis aan het inrichten bent. Je bent zeker niet de enige! Maar een drukkere print op de wand maakt een ruimte wel ontzettend spannend en vertelt net iets meer over jouw persoonlijkheid en je smaak. Om maar niet te spreken over de ooeehs en aaahs die je kunt verwachten.

 


Ik ben dan ook super trots dat alle behangen van Cole & Son nu ook te verkrijgen zijn via House of Madu. Nee, ze staan inderdaad niet online, daar is de collectie iets te groot voor, maar je kunt ze wel via mij (de mail) kopen. Ik kan dan begrijpen dat je graag een staaltje hiervan ontvangt en dat is geen probleem. Dus heb je een behangdessin op het oog (check de bovenstaande website van Cole & Son) en wil je hier graag een staaltje van zien? Stuur dan even een mailtje naar info@houseofmadu.nl en het staaltje komt zo snel mogelijk jouw kant op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb 2 favoriete prints van Cole and Son. De eerste is Palm. De print met prachtige palmbladeren.

Je waant je met deze print toch zo in tropische sferen? Palmbomen, cocktail erbij, laat het zonnetje maar door de ramen schijnen. Ik ben er klaar voor!

Dit behang is in verschillende kleuren en dichtheid van jungle te verkrijgen. Benieuwd? Neem hier een kijkje!

Behang per rol: € 114,00

 

 

 


Oh woods, woods, woods, wat ben je mooi. Omdat de basis van deze print vrij rustig is, is de print makkelijk te combineren met kleurrijke woonaccessoires zoals posters of kussens op de bank. Een echte eye-catcher en favoriet in de interieurplannen bij menig stylist.


Deze print is te verkrijgen in de kleuren rood, grijs, creme, taupe, antraciet, paars, lichtblauw en zoals de linkerfoto de kleur wit.

Behang per rol € 114,00

 

 

Verliefd
Ik ben gek op de prints van Cole & Son en daarom ben ik een aantal weken geleden op bezoek gegaan bij het kantoor in Nederland, waar ik heb kunnen zien, voelen en ruiken. De kwaliteit is echt heel mooi en het is ook erg fijn dat de prints zowel in klassieke interieurs als moderne interieurs toe te passen zijn.  

Om je een beetje te laten begrijpen waarom ik deze liefde voel, heb ik wat inspiratiebeelden verzameld. Vind je het te gek? Show some guts en bestel het gewoon. Je raakt niet snel verveeld met dit behang, dat beloof ik je!

 

 

 

 

 

En wat vind je van de dessins van Cole and Son? 
Laat een berichtje achter, ik ben erg benieuwd!

- Stephanie

 

 

 

 

 

 

 

Tags:

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

June 21, 2016

September 1, 2015

February 9, 2015

January 14, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags