• Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

C O N T A C T

Mail mij op info@houseofmadu.nl of neem contact op via het contactformulier.

House of Madu is een studio voor interieuradvies en verkoopstyling. Gevestigd in Wateringen, Westland maar werkt landelijk. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

@2016 by House of Madu

interieuradvies wateringen, interieuradvies westland,interieuradvies naaldwijk, interieuradvies 's-gravenzande, interieuradvies de lier, interieuradvies delft, interieuradvies den haag,interieuradvies leiden,interieuradvies amsterdam, interieuradvies zuid holland

Interieuradvies in Wateringen

March 5, 2015

2 weken geleden presenteerde ik een interieuradvies voor klanten uit Wateringen. Zij besloten hun oude huis af te breken en een nieuw droomhuis te maken met moderne en Scandinavische eigenschappen. Zo werd er een grote serre aan de zijgevel van het nieuwe huis gebouwd en werd de zijkant van het huis opgebouwd uit zwarte horizontale planken. Ontzettend stoer, dus dat vroeg ook om een stoer ontwerp.

 

 

Kennismakingsgesprek
In het eerste gesprek sprak ik alleen met de vrouw des huizes. Samen liepen we door de woning en bespraken we de wensen voor het adviesplan. Uit het gesprek kwam naar voren dat de wanden wit moesten blijven, de indeling vast stond en dat er een mahonie houten kast terug moest komen in het plan. 

 

 

 

 

 

 

Kernwoorden
Ik ben aan de slag gegaan met de wensen van het koppel. Durf, kleur, strak, grijze tinten, natuur en passende bij het huis en de bestaande kast.Kleuren
De klanten gaven aan dat er best wel wat kleur terug mocht komen in het ontwerp. Omdat zij jaren geleden naar deze plek waren verhuisd omdat zij de natuur om zich heen zo mooi vonden (het huis bevond zich middenin de weilanden), koos ik ervoor om de natuur terug te laten komen. Want inmiddels zijn de weilanden verdwenen en wordt het huis omringt door nieuwbouwhuizen. Ik koos voor de combinatie mosterdgeel, terra en groen.

 

 

De gele en terra tinten kwamen terug in de sierkussens op de bank en de decoratie. En daarnaast kwam het terra ook weer een beetje terug in de mahoniehouten kast. Het groen kwam terug in de planten en kussens op de bank. Ik koos ervoor een witte met blank houten basis te gebruiken, zodat je later het interieur weer eens kunt veranderen door alleen de decoratie om te wisselen.

  

 

 

 

 


Wat vind jij van terra en mosterdgeel in je interieur? Laat hieronder een reactie achter, ik ben erg benieuwd!- Stephanie - 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

June 21, 2016

September 1, 2015

February 9, 2015

January 14, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags