• Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

C O N T A C T

Mail mij op info@houseofmadu.nl of neem contact op via het contactformulier.

House of Madu is een studio voor interieuradvies en verkoopstyling. Gevestigd in Wateringen, Westland maar werkt landelijk. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

@2016 by House of Madu

interieuradvies wateringen, interieuradvies westland,interieuradvies naaldwijk, interieuradvies 's-gravenzande, interieuradvies de lier, interieuradvies delft, interieuradvies den haag,interieuradvies leiden,interieuradvies amsterdam, interieuradvies zuid holland

Busy week

February 9, 2015

Afgelopen week was een interessante week voor mij, met onder andere 2 interieurbeurzen. 

 

 

 

Maandag

De maandag stond in het teken van de Show Up beurs en inkoop. Show Up is een toffe beurs voor bedrijven in de interieurbranche. Veel bekende maar ook wat nieuwe merken gespot.  Er was heel veel moois te zien, dus misschien zien jullie een van de merken wel terug in het assortiment binnenkort.Ik ben op Show Up nog verliefder geworden op de bank van Fest Amsterdam (foto hiernaast en onder foto 2). Hij is al prachtig in de kleur lichtgrijs, maar in het leer... wow! Prijs opvragen? Stuur een mail naar info@houseofmadu.nl.

 

 

 

 

 

 

Na het bezoek aan Show Up ben ik nog even naar de groothandel gegaan. Ik heb onder andere een behoorlijke stapel plaids ingeslagen. Het is tenslotte nog steeds ijskoud buiten en een warm plaid is dan geen overbodige luxe op de bank. Trouwens, ik gebruik in de zomer ook nog volop plaids. 's Avonds buiten met een boek een lekker plaid over mijn benen is de ideale combinatie. De plaids staan nog niet online, maar zijn wel te vinden in de showloods (Naaldwijkseweg 14, Wateringen).

 

Dinsdag

Mijn dinsdag was een beetje een relaxdag. Ik wilde al een hele tijd mijn grote zijkast uitruimen, dus dat heb ik deze ochtend gedaan. In de middag heb ik mails beantwoord, pakketjes verzonden en heb ik gewerkt aan het stijlboek wat ik aan het maken ben voor mijn interieuradvies.

 

 

 

Woensdag

Op de woensdagen sta ik altijd in de loods, want ik ben open van 10.00 tot 17.30 uur. Uiteraard werk ik daar ook nog aan de webshop, beantwoord ik mail en lees ik het een en ander op social media en bloglovin als er geen klanten in de winkel zijn.

 

En ik heb deze dag de hele showroom omgegooid. Alles een ander plekje gegeven. Spring is (almost) coming, dus ik heb wat frisse lentehoekjes samengesteld.

 

 

 

 

 

 

Donderdag

Op de donderdag heb ik veel kunnen doen aan de webshop, marketing en mijn interieuradvies. Photoshoppen, producten online zetten, productteksten en blog schrijven, social media updates ingepland, een planning gemaakt, aanvragen behandeld, blogs gelezen en veel informatie verzameld voor mijn interieuradvies. 

 

 

 

Vrijdag

Op vrijdag ben ik begonnen met het antwoorden van mails en heb ik daarna heel wat kilometers gemaakt. Van huis naar de loods, toen naar behangwinkel Schepers (waar wat van mijn producten in de etalage liggen), weer naar de loods, pakketjes ingepakt en verzonden. Daarna had ik 'eigenlijk' een afspraak met Ondernemers Klankbord en heb ik daar even op gewacht. Rescheduled helaas naar maandag. Toen op naar 3Bouw om mijn stapeltje flyers die daar liggen aan te vullen, naar 's Gravenzande om wat nieuwe producten van een leverancier op te halen en toen naar Troost Interieurs in Naaldwijk, waar ik een inventarisatie heb gedaan van mijn producten die daar liggen. Daarna wat social media updates ingepland en toen was de werkdag weer om.

 

 

 

Zaterdag

Op zaterdag sta ik steevast in de loods van 10.00 tot 14.00 uur. Een leuk dagje met gezellige klanten. Daarna was ik even klaar met werken en heb ik vriendinnetje Anne geholpen met het maken van hapjes voor haar gasten die avond.

 

 

 

Zondag

Zondag op naar Design Icons met vriendin Patricia. Erg mooie design klassiekers gespot, lekker gegeten en veel bijgekletst. Ik ben gek op wire chairs, zoals je ziet op onderstaande foto's. Ze staan nog steeds op mijn wishlist.  

 

 

 

Heb jij nog iets leuks gedaan deze week?

- Stephanie -

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

June 21, 2016

September 1, 2015

February 9, 2015

January 14, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags