• Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

C O N T A C T

Mail mij op info@houseofmadu.nl of neem contact op via het contactformulier.

House of Madu is een studio voor interieuradvies en verkoopstyling. Gevestigd in Wateringen, Westland maar werkt landelijk. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

@2016 by House of Madu

interieuradvies wateringen, interieuradvies westland,interieuradvies naaldwijk, interieuradvies 's-gravenzande, interieuradvies de lier, interieuradvies delft, interieuradvies den haag,interieuradvies leiden,interieuradvies amsterdam, interieuradvies zuid holland

Frame it

January 14, 2015

De glazen fotolijstjes in koper, grijs en brass kleur vliegen de deur uit. De doorzichtige frames zijn ongekend populair. Dat begrijp ik wel, ik werd er tenslotte ook verliefd op. Hoe zit dat met jou?

 

 

 

 

 Hang ze op, onder elkaar of op elkaar. Zet ze neer, naast elkaar of voor elkaar. Zoek die mooie foto op, pluk die prachtige bloem en lijst het in. Of dat lieve kaartje die je van je beste vriendin kreeg, die verdient toch ook een mooi plekje aan de wand?

- Stephanie -

Tags:

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

June 21, 2016

September 1, 2015

February 9, 2015

January 14, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags