• Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

C O N T A C T

Mail mij op info@houseofmadu.nl of neem contact op via het contactformulier.

House of Madu is een studio voor interieuradvies en verkoopstyling. Gevestigd in Wateringen, Westland maar werkt landelijk. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

@2016 by House of Madu

interieuradvies wateringen, interieuradvies westland,interieuradvies naaldwijk, interieuradvies 's-gravenzande, interieuradvies de lier, interieuradvies delft, interieuradvies den haag,interieuradvies leiden,interieuradvies amsterdam, interieuradvies zuid holland

Dit jaar...

January 7, 2015

2014
Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad?  Ik heb een heerlijke avond gehad waarin ik heb teruggekeken naar het afgelopen jaar, maar ook heb gedroomd over alle plannen voor dit jaar.

 


Ik vierde de avond met mijn lief en een grote vriendengroep. Toen de pijlen de lucht invlogen en iedereen elkaar gelukkig nieuwjaar had gewenst, fluisterde mijn vriend mij in mijn oor: 'dit wordt jouw jaar'... En hoewel ik 2014 een top jaar vond, hoop ik dat 2015 inderdaad mijn jaar zal worden, met hopelijk veel nieuwe mogelijkheden en succesjes voor House of Madu.2014 was een jaar vol nieuwe dingen. In januari schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel; House of Madu was een feit. Ik had op dat moment bij mijn toenmalige werkgever al de 5-daagse werkweek naar een 4-daagse werkweek gezet en begon dat jaar dus ook met een dag helemaal ingericht voor House of Madu. In april van dat jaar besloot ik dat het anders moest. Als ik echt iets wilde maken van House of Madu moest ik er meer tijd in stoppen. Ik wilde mij erop kunnen focussen op en geen afleidingen hebben. Ik besloot de gok te wagen en mijn baan op te zeggen. 

 

 

 

 

A huge risk you say? 

Ja, dat was het natuurlijk wel een beetje. Maar ik ben niet zo van het halfslachtige werk, dus besloot er maar voor te gaan. Af en toe moet je de leap of faith gewoon eens nemen om ergens te komen. Lukt het niet, dan heb ik het in ieder geval geprobeerd en kan ik later nooit zeggen 'had ik maar', was wat ik dacht.

Half juli was het zover. De webshop was bijna af, er waren afspraken gemaakt met de merken die ik wilde gaan verkopen en ondertussen was ik druk bezig met het opknappen van de showloods in Wateringen.


In augustus ging de webshop online. Wat was dat spannend, maar de reacties waren goed. Toen ook de Showloods eind september open ging, kon ik mij helemaal focussen op het uitwerken van de naam House of Madu. 

Aan het einde van het jaar kon ik opgelucht zeggen dat ik tevreden was met wat ik tot dan toe had behaald en wat het nu is. Het was een fijn jaar, maar hopelijk wordt 2015 nog beter!

 

 

2015
Wie mij een beetje kent, weet ik dat ik nu natuurlijk nog lang niet tevreden ben. Wanneer ik het ene doel heb uitgezet, komt er net voor ik dat doel heb bereikt nog een ander doel bij en zo gaat dit altijd maar door. En zo heb ik dus ook veel plannen en doelen voor dit jaar. Waarvan ik er een aantal al deels begonnen ben.

 

Een aantal jaren geleden ronde ik mijn opleiding Manager Wonen (interieurstyling) af. Een leuke opleiding waarin ik veel geleerd heb over interieur advies, iets waar mijn hart een sprongetje van maakt.

Mijn volgende doel is dus om interieuradvies van House of Madu op de kaart te zetten. Volgende week komt dit onderdeel online en dan kan het promoten gaan beginnen. 

Over een aantal maanden hoop ik ook een nieuwe website te hebben, waarop kan worden doorgeklikt naar de webshop, blog, social media en waarop je meer informatie kunt vinden over het interieuradvies wat ik zal aanbieden.  To be continued....

En daarnaast zijn er de algemenere doelen, meer social media volgers, mooiere foto's maken, meer bloggen, meer stylingsvoorbeelden maken, veel producten verkopen, interieuradviesopdrachten krijgen, meer bezoekers in de Showloods en plezier hebben op de zomermarkten, waar ik ook dit jaar weer te vinden zal zijn.

Tussendoor hoop ik op privé gebied de herinrichting van mijn woonkamer af te ronden en ga ik 2 heerlijke vakanties tegemoet. 

Het nieuwe jaar biedt zoveel mogelijkheden, ik heb er zin in!

Wat zijn jouw doelen dit jaar?

 - Stephanie - 

 

 

 

 

 

Tags:

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

June 21, 2016

September 1, 2015

February 9, 2015

January 14, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags