• Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

C O N T A C T

Mail mij op info@houseofmadu.nl of neem contact op via het contactformulier.

House of Madu is een studio voor interieuradvies en verkoopstyling. Gevestigd in Wateringen, Westland maar werkt landelijk. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

@2016 by House of Madu

interieuradvies wateringen, interieuradvies westland,interieuradvies naaldwijk, interieuradvies 's-gravenzande, interieuradvies de lier, interieuradvies delft, interieuradvies den haag,interieuradvies leiden,interieuradvies amsterdam, interieuradvies zuid holland

Woonbeurs Amsterdam

October 7, 2014

 

 

Vorige week ging ik naar de woonbeurs in Amsterdam waar ik veel leuke merken en ideeën heb opgedaan. 

 

101 woonideeën pakte flink uit met alle zelfmaakideeën van de laatste jaren, Ariadne at home had een leuke stand in hun stijl en Karwei verraste me. Bekijk de foto's hieronder en doe wat inspiratie op.

 

 

101 Woonideeën
De blokkenkast is een gaaf idee wanneer je een originele kast zoekt waarin je veel vondsten en leuke woonaccessoires wilt laten zien. Het is eigenlijk een grote letterbox, maar dan anders. Verf alles wit wanneer je het niet TE veel wilt laten opvallen. Je kunt ook kiezen voor een fellere kleur en ben je helemaal een durfal? Combineer dan verschillende kleuren die mooi bij elkaar passen.

 

 

 

 

Het idee hieronder is een simpel idee op een te gekke manier uitgevoerd. Wat je nodig hebt is een radiatorplaat van de bouwmarkt, een aantal clipboards, leuk papier met print en voila. Versier de borden met leuke foto's, teksten of zoals hieronder met honeycombs bollen of scharen. De lamp is ook eenvoudig te maken met een oude lampenkap waar je het stof vanaf haalt, wat houten latten en de aansluiting voor het licht zelf (even bij de bouwmarkt langs).

 

 

 

Een klokje in een oude lade. Op de achterwand plak je met dubbelzijdige tape of lijm een leuk behang of papier met print.


 

Twee rechterhanden? Dan kan je aan de slag met een te gek kinderbed van underlayment.

 

 

 

 

 

Met een Ogu aan de wand heb je een gave eyecatcher in je woonkamer. Kies je favoriete foto's of teksten en maak je eigen Ogu.

 

 

Een tussenwand en hoofdwand bij het bed in één. 

 

 

 

 

Karwei
Karwei was dit jaar voor het eerst aanwezig op de woonbeurs. Zij verraste mij met een hele gave stand. Ook zij hadden een klein huis nagemaakt.

 

 

Een origineel idee. Je cactussen gewoon in wat kartonnen dozen zetten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ariadne at home
De stand van magazine Ariadne at home.

 

 

 

Wonen als de koning en koningin volgens VT Wonen

Wonen zoals koning Willem Alexander en koningin Maxima volgens VT Wonen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij op de woonbeurs geweest en heb je wat ideeën op kunnen doen?

 

 

- Stephanie -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

June 21, 2016

September 1, 2015

February 9, 2015

January 14, 2015

Please reload

Archive