• Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

C O N T A C T

Mail mij op info@houseofmadu.nl of neem contact op via het contactformulier.

House of Madu is een studio voor interieuradvies en verkoopstyling. Gevestigd in Wateringen, Westland maar werkt landelijk. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

@2016 by House of Madu

interieuradvies wateringen, interieuradvies westland,interieuradvies naaldwijk, interieuradvies 's-gravenzande, interieuradvies de lier, interieuradvies delft, interieuradvies den haag,interieuradvies leiden,interieuradvies amsterdam, interieuradvies zuid holland

Modelwoning inrichten (B2B)

O V E R T U I G E N
 

De markt trekt aan en dat betekent dat er veel potentiele nieuwbouwkopers opstaan. Een modelwoning dat is ingericht door House of Madu laat deze potentiele kopers de mogelijkheden zien. Hoe ruimtelijk is de woonkamer nu echt wanneer er een bank in staat. Past onze eethoek er ook wel naast en is er nog ruimte voor een speelhoek voor de kinderen? Een ingerichte modelwoning biedt potentiele kopers een belevenis en een realistische kijk op de woning.

 

House of Madu stemt de aanpak en de stijl af op de doelgroep. Omdat ik met zowel zakelijke partijen als particulieren klanten werk weet ik wat er speelt en waar mensen naar op zoek zijn. Ik weet dit te vertalen in een sfeervol interieur voor de modelwoning. De woning kan van a tot z worden ingericht. Daarnaast kan House of Madu 2D en 3D impressies verzorgen.

W A T   K U N  J E  V E R W A C H T E N 
 

Het is tegenwoordig lastig een lege woning te verkopen. Men kan niet altijd door de leegte heenkijken. Hierdoor komt het soms voor dat nieuwbouwwoningen nog leeg staan, terwijl anderen al in de woning zijn getrokken. Het inrichten van een modelwoning kan dit voorkomen. Laat de potentiele kopers de mogelijkheden zien door hen een kijkje in een modelwoning te geven.

 

House of Madu maakt van de lege ruimte een sfeervol interieur. De vertrekken krijgen ieder een duidelijke functie  en ook de tuin kan worden gerealiseerd. Zijn de woningen verkocht? Dan schuift House of Madu het interieur zonder problemen door naar de volgende woning. 

 

Woningfotografie zorgt ervoor dat het in de brochure al duidelijk is wat de potentiele kopers/kijkers kunnen verwachten.

 

Vragen over het inrichten van een modelwoning? Neem contact op of plan direct een afspraak in..

 

T O E G E V O E G D E   W A A R D E  
 

De potentiele kopers echt toegevoegde waarde bieden? Laat de wonig bij oplevering sfeervol inrichten door House of Madu en biedt hen een fikse korting. Dit kan hen al snel honderded euro's opleveren. Meer informatie hierover is op te vragen via info@houseofmadu.nl  of +31-611953470.