• Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

C O N T A C T

Mail mij op info@houseofmadu.nl of neem contact op via het contactformulier.

House of Madu is een studio voor interieuradvies en verkoopstyling. Gevestigd in Wateringen, Westland maar werkt landelijk. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

@2016 by House of Madu

interieuradvies wateringen, interieuradvies westland,interieuradvies naaldwijk, interieuradvies 's-gravenzande, interieuradvies de lier, interieuradvies delft, interieuradvies den haag,interieuradvies leiden,interieuradvies amsterdam, interieuradvies zuid holland

Horeca styling (B2B)

H O R E C A   C O N C E P T 

Een goed horecaconcept is een uitgebreid plan waarin de corporate identity en de beleving van de klant samenkomen. Dit gaat verder dan alleen een inrichting op maat.

 

Ik kijk ook naar de menukaarten, personeelskleding en de communicatiemiddelen. Het moet voor de klant duidelijk zijn waar zij binnenstappen en dat begint al aan de buitenkant van het pand. 

Wanneer mensen eenmaal binnen zijn telt de onderscheidendheid mee. Wat maakt het restaurant uniek ten opzichte van de nabije concurrentie. 

Ik denk met je mee over dit soort zaken, want ik vind het belangrijk dat er een goede omzet gehaald wordt in de toekomst.

Meer weten? Neem contact op via info@houseofmadu.nl of bel naar +31 6 11953470.