• Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

C O N T A C T

Mail mij op info@houseofmadu.nl of neem contact op via het contactformulier.

House of Madu is een studio voor interieuradvies en verkoopstyling. Gevestigd in Wateringen, Westland maar werkt landelijk. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

@2016 by House of Madu

interieuradvies wateringen, interieuradvies westland,interieuradvies naaldwijk, interieuradvies 's-gravenzande, interieuradvies de lier, interieuradvies delft, interieuradvies den haag,interieuradvies leiden,interieuradvies amsterdam, interieuradvies zuid holland

Over mij

 Life begins at the end of your comfort zone! 

Mijn naam is Stephanie van Adrichem en ik woon samen met mijn vriend Steven, zoon Nolan ('17) en dochter Maeve ('19)  in het gezellige Wateringen.

In 2008 behaalde ik mijn diploma aan het Hout-en meubileringscollege en in 2012 studeerde ik af op de opleiding Communicatie. Sindsdien heb ik niet stilgezeten. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de communicatie branche, besloot ik mijn andere passie (interieur) weer op te pakken. 

 

Ik opende een webshop met interieurartikelen en een showloods in Wateringen en deed mee aan een pop shop wedstrijd voor een winkel in winkelcentrum Naaldwijk, die ik ook nog eens won. Wow, wat was dat gaaf.

 

Tijdens deze periode merkte ik dat het adviseren van mensen me ook goed lag. Om mijn kennis op te frissen volgde ik in 2015-2016 de cursussen interieurstyling, horecastyling en verkoopstyling aan de Vogue Akademie  en House of KIKI.

In 2015 sloot ik de webshop om me alleen te focussen op interieuradvies en verkoopstyling.

 

 

CIAO FOR NOW

Inmiddels is het 2019 en hoewel ik het meedenken en ontwerpen van ruimtes nog steeds erg gaaf vind om te doen, heb ik ook nog steeds een interesse in communciatie en events. Om een juiste keuze te maken voor de toekomst heb ik daarom besloten House of Madu even on hold te zetten, zodat ik me volledig kan focussen op deze branche.

 

Excuses voor het ongemak en hopelijk vinden jullie gauw iemand die jullie wel kan helpen met een advies op maat.

Liefs

Stephanie